Emil Soravuo Teknikum All Stars 1

Teknikum onnittelee Teknikum All Star -urheilija Emil Soravuota MM-pronssimitalista

Perjantaina 29.10.2021 Suomen miesten telinevoimistelun maajoukkueiden virallinen sponsori ja yhteistyökumppani Teknikum osallistui mitalijuhlaan, joka järjestettiin upouudessa Urhea olympiavalmennuskeskuksessa Helsingissä. Vain muutama päivä ennen, lauantaina 23.10.2021, vuoden 2021 telinevoimistelun MM-kisat päättyivät historialliseen suomalaisjuhlaan Japanin Kitakyushussa, kun Emil Soravuo, 24, voitti miesten permannon pronssia 14,700 pisteellä. Voiton otti italialainen Nicola Bartolini 14,800 pisteellä ja hopean japanilainen Minami Kazuki 14,766 pisteellä.

Teknikum Groupin Business Development & Compounds BU:n johtaja Cebastian Doepel ja Teknikum Groupin markkinointipäällikkö Johanna Valkama onnittelivat mitalistista koko konsernin puolesta.

”Suurkiitos Emilille! Hän on inspiraationa kaikille nykyisille ja tuleville Teknikum All Starseille, työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme!”, Valkama sanoo.

Soravuon saavutus on historiallinen, sillä tuli kuluneeksi 24 vuotta siitä, kun Jani Tanskanen voitti kultaa rekillä ja toi Suomeen edellisen telinevoimistelun MM-mitalin.

Emil Soravuo Teknikum All Stars 2

Teknikum onnittelee Teknikum All Star -voimistelija Emil Soravuota historiallisesta MM-mitalista.

Loistava alku Teknikumin ja Suomen Voimisteluliiton yhteistyölle

Suomen Voimisteluliiton miesten telinevoimistelun maajoukkueet liittyivät Teknikum All Stars -ohjelmaan syyskuussa 2021.

Teknikum All Stars -stipendiohjelma tukee nuorten tavoitteellista harrastamista. Stipendiohjelma on osa Teknikum Groupin vastuullisuustrategiaa.

Miesten telinevoimistelun kanssa tehtävän yhteistyön tavoitteena on tukea maajoukkueen valmennus- ja kilpailutoimintaa, kuten harjoitusleirejä ja kehitystyötä. Maajoukkueeseen kuuluu tällä hetkellä yhteensä 47 voimistelijaa: miesten maajoukkue (11 voimistelijaa), nuorten maajoukkue (14 voimistelijaa) ja alle 14-vuotiaiden maajoukkue (22 voimistelijaa). Yhteistyö perustui alusta alkaen yhteiseen arvomaailmaan, päämääriin ja nimittäjiin – mukaan lukien haluun menestyä kansainvälisesti kovassa kilpailussa.

Finaalin pronssimitaliohjelmansa jälkeen Soravuo kommentoi Voimisteluliitolle:

”Ei voi vielä käsittää, mitä juuri tapahtui. Onnistuin tänään finaalissa paremmin kuin moni muu, ja se palkittiin. Ehkä joskus viikon tai kuukauden päästä ymmärtää, mitä tuli tehtyä. Ei voi oikein muuta sanoa, kuin että todella onnellinen fiilis.”

Sponsorina Teknikum odottaa innolla, millaisia ​​saavutuksia tulevaisuus tuo tullessaan Soravuolle ja koko maajoukkueelle, joka koostuu poikkeuksellisen ahkerista ja lahjakaista voimistelijoista.

Seuraa Suomen miesten telinevoimistelun maajoukkueita Instagramissa @miestentelinevoimistelu ja Teknikum All Stars -jäseniä hastagilla #teknikumallstars

Lue lisää:

» Suomen Voimisteluliitto: Emil Soravuo voimisteli pronssia permannon MM-finaalissa: ”Ei voi vielä käsittää, mitä juuri tapahtui!”

Emil Soravuo Teknikum All Stars 3

Emil Soravuo (oikealla) 2021 telinevoimistelun MM-kisojen palkintoseremoniassa.
Kuva: Toru Hanai / Stringer / Getty Images.

KATSO VIDEO