TITAN Green sharp

Teknikum TITAN™ GREEN & SMART on uuden aikakauden kestävä ratkaisu materiaalinsiirtoon

Hyvä asiakas,

esittelemme innostuneina uudistetun TITAN™ GREEN & SMART -letkut ja kumioidut putket -valikoimamme!

Teknikumin hiertävälle materiaalille kehitetyt letkut  ja letkukäyrät ovat suosittuja ratkaisuja pitkän käyttöikänsä ja kestävyytensä vuoksi. Käytämme parhaita raaka-aineita, nyt sekä uusiutuvia että kierrätettyjä, ja tarjoamme kattavan suunnittelukokemuksemme ja osaamisemme asiakkaittemme käyttöön.

Teknikum erottuu markkinoilla ketterillä palveluilla, kestävimpien ja älykkäimpien letkujen tarjonnalla sekä laajalla kumilaatuvalikoimallamme, kumioiduilla putkilla ja asiakaskohtaisilla ratkaisuilla. Näin varmistamme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen vaativia toimialoja edustaville asiakkaillemme.

Lue lisää siitä, kuinka teemme materiaalinkäsittelystä entistä kestävämpää ja älykkäämpää!

Teknikum TITAN GREEN and SMART hoses 2

GREEN & SMART – materiaalit ja teknologia

Teknikum® Pintakumilaadut teollisuusletkuihin

Teknikum WearBlack™ NR recycled

Tämä musta seos sisältää 60 % uusiutuvia luonnonkumimateriaaleja, joista 15 % on kierrätettyä. Se on erittäin kestävä ja sopii hankaaville materiaaleille. Tämä kumilaatu on suunniteltu Teknikum GRANIT®-, TITAN- ja CARBON-letkusarjoihin.

 

Teknikum® Sisäkumilaadut teollisuusletkuihin

Teknikum WearGrey™ NR

Tämä harmaa seos sisältää 40 % uusiutuvaa luonnonkumimateriaalia. Se on erittäin kestävä ja sopii hankaaville materiaaleille. WearLight NR -laatuun verrattuna Teknikum WearGrey™ NR kestää paremmin repeytymistä ja siten kestävämpi tietyissä sovelluksissa, kuten terävien materiaalien siirtämisessä. Tämä seos ei ole antistaattinen. Kumilaatu on suunniteltu Teknikum GRANIT®-, TITAN- ja CARBON-sarjoille.

Teknikum WearLight NR™ renewable

Tämä ruskea/monivärinen seos sisältää 80 % uusiutuvaa luonnonkumimateriaalia. Se on erittäin kestävä ja sopii hankaaville materiaaleille. Tämä seos ei ole antistaattinen. Kumilaatu on suunniteltu Teknikum GRANIT®-, TITAN- ja CARBON-letkusarjoihin.

Teknikum WearBlack™ SBR antistatic

Tämä musta seos sisältää 10 % uusiutuvia luonnonkumimateriaaleja. Se on antistaattinen, erittäin kestävä ja soveltuu hankaaville materiaaleille. Kumilaatu on suunniteltu Teknikum GRANIT®-, TITAN- ja CARBON-letkusarjojen antistaattisiin versioihin.

 

Teknikum® Älykkäät ratkaisut letkujen sisäpinnoille

Teknikum CERAMIC™

Järeä, mutta joustava keraaminen sisäpinta mahdollistaa jopa 3-10 kertaa pidemmän käyttöiän tavanomaiseen kumiletkuun tai metalliputkeen verraten, siirrettävästä materiaalista riippuen. Keraamipinnoite sopii hyvin lietteelle ja erittäin hankaaville aineille. Lisäksi sillä on erinomainen kulutuksen ja sään kesto!

Teknikum Smart Hose™ system

Teknikum älyletkujärjestelmä mahdollistaa letkun sisäpinnan kulumisen ja repeytymisen ennakoinnin. Smart Hose -järjestelmä sisältää Teknikum ALER-TEK™ 2.0 -valvontalaitteen ja asiakaskohtaisen Teknikum GRANIT®- tai TITAN™-letkun, johon on rakenneuttu sisään kiinteä mittauskaapeli.

Järjestelmä antaa signaalin, kun letkun sisäpinta on kulunut tiettyyn syvyyteen ja on vaihdettava seuraavassa seisokissa rikkoutumisen välttämiseksi. Mittaus tapahtuu automaattisesti 60 minuutin välein ja testimittaus voidaan suorittaa lisäksi milloin tahansa painamalla Test-painiketta. Lisävarusteena on saatavilla yksi- tai monikerroksinen (1-3) kulumismonitorointi useilla letkurakenteeseen sisäänrakennetuilla kaapeleilla.

Smart Hose -järjestelmän etuja ovat:

  • Lisääntynyt työ- ja ympäristöturvallisuus sekä riskienhallinta, kun letkun elinkaari on ennakoitavissa
  • Keskeytymätön prosessivirtaus, kun hallitsemattomat laitoksen seisokit voidaan välttää
  • Ylläpitosäästöjä ja helpompaa varastonhallintaa, kun uusi letku voidaan ostaa optimoidusti

Teknikum TITAN™ Materiaalinsiirtoletkut

Taivuta se tarpeidesi mukaan – GREEN & SMART -letkut hankaaville materiaaleille

Laadukkaat letkut tarjoavat edistyksellisen ratkaisun vaativiin käyttöympäristöihin. Kuiva tai märkä materiaali, hienorakeinen tai epäsäännöllinen aine – meillä on asiantuntemusta valmistaa täydellinen ratkaisu materiaalinkäsittelytarpeisiisi.

Kestäviä GREEN & SMART -letkutuotteitamme kehitetään tiiviissä yhteistyössä kaivos- ja kemianteollisuudessa toimivien asiakkaidemme kanssa. Korkean kulutuskestävyyden lisäksi letkumme on suunniteltu kestämään muitakin haastavia olosuhteita. Todistetusti pitkän käyttöiän mahdollistavien tuotteiden tarjoaminen ei ole vain tavoite. Se on vaatimus.

Tutustu tarkemmin materiaalinsiirtoletkuihimme »

Teknikum TITAN™ Kumioidut putket

Pitkäkestoinen kuormituksen kesto – Hiljaiset ja tärinättömät teräsputket

Jokaisen materiaalinkäsittelyratkaisun takana on paljon suunnittelua eri näkökulmista. Teknikum TITAN™ kumioidut putket ovat siitä hyvä esimerkki – edistykselliset tuotteemme tarjoavat pitkäikäisen, kulutusta ja kemikaaleja kestävän vuorauksen putkistoihin, joissa tarvitaan joustamattomuutta ja jatkuvaa kuormituksen kestoa.

Turvalliset ja suorituskykyiset Teknikum-kumilaadut kehitetään omassa laboratoriossamme ja valmistetaan Suomessa yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle tuotteita, jotka on luotu aidolla pohjoismaisella osaamisella ja tarkkuudella.

Lue lisää kumioiduista putkistamme »

Teknikum erottuu markkinoilla paitsi kestävien, joustavien ja vahvimpien letkujen ominaisuuksilla, myös laajalla erikoisletkuvalikoimallamme, erinomaisella asiakaspalvelulla ja asiakaskohtaisilla ratkaisuilla. Näin varmistamme eri toimialoja edustaville asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

 

– Timo Kokkonen, Director, Hoses Business Unit
Teknikum Group

Ota yhteyttä!

Kaivosteollisuus ja raskas prosessiteollisuus

Jani Lampinen

Sales Manager, Industrial hoses BU

Teknikum Group Ltd

etunimi.sukunimi@teknikum.com

+358 50 411 7810

Timo Kokkonen

Director, Hoses Business Unit

Teknikum Group Ltd

etunimi.sukunimi@teknikum.com

+358 45 7881 3197